"Unspecified error" warning with (unspecified) gender?

Discussion in 'Beta Feedback [Archive]' started by lin821, Feb 5, 2011.  |  Print Topic

  1. lin821
    Original Member

    lin821 Gold Member

    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    8,475
    Status Points:
    7,010
    My registration for a new account went quite smooth. Confirmation email arrived in seconds. After the success, I revisited my profile to add some info, signature, invisible...etc.

    I also decided to "change" my gender to "(unspecified)." Instead of confirming this change, the system gave me an "unspecified error" message at the top of the screen. My first thought was the system's forcing people to "stick to" their genders. Same error message with my 2nd & 3rd try picking "(unspecified)" for gender change, so I gave up.

    However, I checked my profile moments later, my gender had successfully been "updated" to "(unspecified)." So I am not sure if the unspecified error message I saw was a system glitch. Just thought your IT guys may want to double check the behavior.
     
    Mikel likes this.
  2. Mikel
    Original Member

    Mikel Gold Member

    Messages:
    188
    Likes Received:
    258
    Status Points:
    470
    Hi lin - great to see you here.

    Thanks for the feedback. We definitely do want to hear these things and will check into it.
     
  3. lin821
    Original Member

    lin821 Gold Member

    Messages:
    2,041
    Likes Received:
    8,475
    Status Points:
    7,010
    Mikel, good to see you here as well.

    Hope my little "discovery" helps!
     

Share This Page