UA .bomb won't search flights!

Discussion in 'United Airlines | MileagePlus' started by estnet, Oct 1, 2012.  |  Print Topic

  1. estnet
    Original Member

    estnet Gold Member

    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    2,117
    Status Points:
    1,270
    Starting a few minutes ago the website go into a "do" loop when trying to search for flights (paid, award, doesn't matter). It was working before. Anyone else?
     
  2. mgrepo

    mgrepo Silver Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    34
    Status Points:
    130
    Worked fine just now for a flight search.
     
  3. Olton Hall
    Original Member

    Olton Hall Gold Member

    Messages:
    10,022
    Likes Received:
    12,923
    Status Points:
    16,520
    It's working fine for me too.
     
  4. Flyer1976
    Original Member

    Flyer1976 Gold Member

    Messages:
    28,247
    Likes Received:
    33,912
    Status Points:
    20,020
    Ditto.
     
  5. Pat+
    Original Member

    Pat+ Silver Member

    Messages:
    311
    Likes Received:
    419
    Status Points:
    545
    Yes, I've seen this. Had to use another machine. It fixed itself eventually.
     
    estnet likes this.
  6. dc8fan

    dc8fan Silver Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    31
    Status Points:
    165
    Don't know if it's related, but I just got this when I was doing a search. Last I checked, they still had flights between LAS and ORD :) I'll try back again in a little while.

    CaptureUA1.PNG

    EDIT: sorry this shows up so small, unless you click on it. I'll figure out how to insert an image in normal scale eventually!
     
    estnet likes this.
  7. estnet
    Original Member

    estnet Gold Member

    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    2,117
    Status Points:
    1,270
    It worked for me again today - I am/was afraid this was a new bug introduced by their "minor" ug:mad: Clearly it is coming a going - nothing like reliability (NOT).

    Never thought I would yearn for the old days of a barely working site that didn't have ALL these problems.
     

Share This Page