Server Error - Taking too long to respond

Discussion in 'Beta Feedback [Archive]' started by Travelman, Feb 14, 2011.  |  Print Topic

  1. Travelman
    Original Member

    Travelman Gold Member

    Messages:
    1,459
    Likes Received:
    4,441
    Status Points:
    2,445
    Dear Admins,
    The last 15 minutes or so (7 pm Israel time), I have received a number of errors while trying to post a text reply ... Server Error - taking to long to respond ... or something similar to that.
    You might want to investigate what the load around that time or other activities that might would have interfered with posting.

    Thanks for all you hard work :)
     
  2. SeeYa
    Original Member

    SeeYa Silver Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    24
    Status Points:
    130
    Is that what has been happening to me? I get some kind of error (red box), but the text is either missing or obscurred. And it seems to force me to exit out of one thread before I can travel on to another. This is very slow work.
     
  3. Travelman
    Original Member

    Travelman Gold Member

    Messages:
    1,459
    Likes Received:
    4,441
    Status Points:
    2,445
    SeeyA,

    I was getting a red box with the following text inside it:
    The following error occurred:​
    The server did not respond in time. Please try again​

    I was even getting this error up to about 8 hrs ago.

    Sometimes, i find the this system VERY SLOW in responding ... cant imagine what is going to happen after beta is completed and the load really increases.

    By the way, i have great response time in accessing other sites during the same time periods so it isn't my internet connection or machine.
     
  4. resipsa99
    Original Member

    resipsa99 Silver Member

    Messages:
    37
    Likes Received:
    29
    Status Points:
    165
    I've found that while the site was very slow at first, it has sped up a bit over the past week...I assume the odd errors may well be part of the beta setup...
     
  5. It could be your ISP or internet connection between your network and the USA.

    I understand M*P did note they are on a small server :p
    Its a Beta eh :p
     
  6. SeeYa
    Original Member

    SeeYa Silver Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    24
    Status Points:
    130
    um, if I were to judge the new site by the beta test, I would never, ever return!
    Click on a link - it hangs up. (no response, claims 'done').
    I click on back button - no response.
    I double click on back button - still no response.
    Shut down browser, start again.
    Enter again, log in. Carefully return to thread. Carefully pick last page to read.
    Click on another page - no response.
    Back button, back button.
    Click on thread again. Now pick the other page to read. Finally get there.

    So you say this is normal, and I should just write it off as 'beta test' - it will get better?
    Even .bomb doesn't break this often for me!
     
    Travelman and piqaro like this.

Share This Page