Resolved picture upload problems

Discussion in 'Feedback/Support/Suggestions' started by Gargoyle, Jul 19, 2012.  |  Print Topic

  1. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    Periodically today people have been having trouble uploading pix with the "upload a file" button.

    Popup error message:
    The following error occurred:​
    There was a problem uploading your file.​
     
    sobore likes this.
  2. milchap
    Original Member

    milchap Gold Member

    Messages:
    27,676
    Likes Received:
    148,118
    Status Points:
    20,020
    I had the same problem.
     
    Gargoyle likes this.
  3. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    It's doing it again. :mad:
     

    Attached Files:

    • Pig.jpg
      Pig.jpg
      File size:
      15 KB
      Views:
      1
  4. JALPak
    Original Member

    JALPak Gold Member

    Messages:
    152,236
    Likes Received:
    53,266
    Status Points:
    20,020
    Just uploaded ONE pic and it worked fine. But when I tried to upload another one in a separate post, it gave me the error again :(
     
  5. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    interesting. It gave the error when I tried to add a photo to that post, but now I see the photo as an attached file (not an inline photo) in that post.
     
  6. JALPak
    Original Member

    JALPak Gold Member

    Messages:
    152,236
    Likes Received:
    53,266
    Status Points:
    20,020
    Just did an upload again. First upload works. After posting the post, tried to use the same page to upload but it failed. Refresh the page and upload works again :eek:
     
    Gargoyle likes this.
  7. JALPak
    Original Member

    JALPak Gold Member

    Messages:
    152,236
    Likes Received:
    53,266
    Status Points:
    20,020
    Tried to do that on another thread refreshing didn't do the trick anymore. I had to stop loading the page, then click the "Upload a File" button to upload pictures one by one (the UI is different this way, can only select one file at a time)
     
    Gargoyle likes this.
  8. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    just had the upload failure several times, even after multiple page refreshes. this was in FF.
    Launched IE, tried the same pix in the same forum, it was working, went back to FF (which hadn't refreshed since the previous try two minutes earlier) and the upload worked.
     
  9. JALPak
    Original Member

    JALPak Gold Member

    Messages:
    152,236
    Likes Received:
    53,266
    Status Points:
    20,020
    Just had the same upload problem and had to use my stop loading trick to upload the picture :(
     
  10. Mikel
    Original Member

    Mikel Gold Member

    Messages:
    188
    Likes Received:
    258
    Status Points:
    470
    We think we have identified what is causing this issue and are taking corrective action. Still need to do a bit more testing/analysis before we mark it as resolved, so we're going to mark it as In Progress for now and of course, if you experience the issue again please post here.
     
    Gargoyle likes this.
  11. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    happened again two minutes ago...
     
  12. bonnerbl
    Original Member

    bonnerbl Gold Member

    Messages:
    800
    Likes Received:
    2,046
    Status Points:
    1,170
    just happened to me trying to upload a file. The progress meter displays and seems stuck on -0- then an error message appears.
     
    Gargoyle likes this.
  13. bonnerbl
    Original Member

    bonnerbl Gold Member

    Messages:
    800
    Likes Received:
    2,046
    Status Points:
    1,170
    Just happened again.
     
    Gargoyle likes this.
  14. Federicoita

    Federicoita Silver Member

    Messages:
    100
    Likes Received:
    297
    Status Points:
    435
    06 August 2012
    Sadly, it is still happening. Let's hope it can be fixed soon.
     
  15. Federicoita

    Federicoita Silver Member

    Messages:
    100
    Likes Received:
    297
    Status Points:
    435
    Thank you Mikel,

    Just to let you know that I tried uploading some photos at 22.10 hrs on 06 August and while the meter reaches 100% upload, an error message will then appear.

    Best
    Giorgio Federico
     
    Gargoyle likes this.
  16. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    Just happened again... refreshing doesn't help.
     
  17. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    and once again 8:30 central time Aug 21
     
  18. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    ok, it's back working again. strange problem.
    sunrise-trees.jpg
     
  19. ACMM
    Original Member

    ACMM Gold Member

    Messages:
    25,795
    Likes Received:
    113,132
    Status Points:
    20,020
    I see Giorgio Federico posted above that he was having problems - to let this thread know he continues to have the problems on and off ... so I cannot think the issue has been resolved 100%?

    From this post ...

     

Share This Page