OW search bug

Discussion in 'Wandering Aramean Travel Tools' started by theblakefish, Nov 17, 2013.  |  Print Topic

  1. theblakefish
    Original Member

    theblakefish Gold Member

    Messages:
    10,729
    Likes Received:
    25,082
    Status Points:
    16,520
    Hen I try to create a OW search, once I click "create", I get the following message:



    image-291478367.jpg


    Is there a broken link or pathway in there somewhere? Thanks!
     
    Wandering Aramean likes this.
  2. Wandering Aramean
    Original Member

    Wandering Aramean Gold Member

    Messages:
    28,207
    Likes Received:
    61,722
    Status Points:
    20,020
    Indeed, there was.

    The good news is that the alert was created anyways. And also I think I've fixed the bug that was causing this on a broader scale so it should behave a bit better now. Sorry about that.
     
    theblakefish likes this.
  3. theblakefish
    Original Member

    theblakefish Gold Member

    Messages:
    10,729
    Likes Received:
    25,082
    Status Points:
    16,520
    I also see that I have a *A alert set for 12/30 IAH-MCO and I am getting numerous email alerts with the following message:

    Funny thing is that I am not getting a SMS notification, even though I have this option selected.
     
  4. Wandering Aramean
    Original Member

    Wandering Aramean Gold Member

    Messages:
    28,207
    Likes Received:
    61,722
    Status Points:
    20,020
    I'll look in to that. Can you forward me one of those emails?
     
    theblakefish likes this.

Share This Page