MilePoint - Error (thread does not exist) when clicking on page number

Discussion in 'Beta Feedback [Archive]' started by Tinkerer, Feb 11, 2011.  |  Print Topic

  1. Tinkerer
    Original Member

    Tinkerer Gold Member

    Messages:
    2,230
    Likes Received:
    5,080
    Status Points:
    4,070
    Got this error when I tried clicking on a page number in a thread (this is address that it was programmed to)


    MilePoint - Error


    The page you are looking for does not exist. Please feel free to visit the forums and/or use the search feature.
     
    Gargoyle likes this.
  2. Geo
    Original Member

    Geo Gold Member

    Messages:
    1,763
    Likes Received:
    2,000
    Status Points:
    1,120
    Getting that error myself in the United forum on many topics. Also arises when Alert path is used.
     
  3. Chimpy
    Original Member

    Chimpy Gold Member

    Messages:
    43,577
    Likes Received:
    228,662
    Status Points:
    20,020
    It happened to me as well. I started to panic thinking that the site was down and I would have to do some work.
     
  4. Bay Pisco Shark
    Original Member

    Bay Pisco Shark Gold Member

    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    2,072
    Status Points:
    1,270
    I got it on everything for about 10 minutes and couldn't open up anything. Ah, the first "mini" crash ;) Seems to be all better now.
     
  5. Tinkerer
    Original Member

    Tinkerer Gold Member

    Messages:
    2,230
    Likes Received:
    5,080
    Status Points:
    4,070
    Yup - got back up impressively quickly! *sigh of relief* ;)
     
  6. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,014
    Likes Received:
    96,541
    Status Points:
    20,020
    Gee, you'd think this was just a beta and not a finished, polished product, the way it just glitched.

    Or maybe they know some of us use delta.com or united.bomb, and they wanted to make us feel at home.
     
    kiwi likes this.

Share This Page