Layout problem

Discussion in 'Feedback/Support/Suggestions' started by Tivoboy, May 9, 2011.  |  Print Topic

  1. Tivoboy
    Original Member

    Tivoboy Milepoint Guide

    Messages:
    460
    Likes Received:
    283
    Status Points:
    595
    Anyone else having a big layout problem today on MP. Had this a few months ago on FT, but it was an adblock whitelist problem, and turning off things like adblock worked to fix it. Here, it doesn't seem to help. Using FF 4 on mac platform, same for Chrome
     
  2. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    Is the problem with the general site display or with formatting and creating new posts?

    I'm not seeing any problems, FF 4 on WinXP.
     
  3. Tivoboy
    Original Member

    Tivoboy Milepoint Guide

    Messages:
    460
    Likes Received:
    283
    Status Points:
    595
    It is with everything, very odd. With the FT problem it was a CSS problem, not sure how/what resolved it as the adblock site lists database was updated. But, having turned literally everything off now, I still have the issue.
     
  4. Mikel
    Original Member

    Mikel Gold Member

    Messages:
    188
    Likes Received:
    258
    Status Points:
    470
    Tivoboy, I'm not able to replicate the problem on either browser on Mac. Could you post a screen shot?
     
  5. Tivoboy
    Original Member

    Tivoboy Milepoint Guide

    Messages:
    460
    Likes Received:
    283
    Status Points:
    595
    It has now stopped, odd. I'll try to go back in an re-create later today when I have some more time.
     

Share This Page