[Answered] Milepoint - error

Discussion in 'Feedback/Support/Suggestions' started by kellio, Jun 5, 2011.  |  Print Topic

  1. kellio
    Original Member

    kellio Gold Member

    Messages:
    1,718
    Likes Received:
    6,997
    Status Points:
    4,470
    In my newsfeed I see that Randy has posted a new media to Trip reports - LH first class to Dubai.

    When I click on the link I get the error saying I don't have permission to view this thread.

    It seems I get this error when anything to do with Media is clicked?
     
    doc and Gargoyle like this.
  2. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    That is in a forum called "Media", and I don't see that forum. He posted quite a number there on Thursday, none are viewable. I'm guessing it is a new forum he is developing and populating with content, one that hasn't gone public yet. Do a search for posts he has made (Search/posted by member) and they appear there. Randy, did you miss a checkbox, either to make those public or to make them not appear in searches/news feed?

    http://milepoint.com/forums/media/l...ncisco-with-first-class-lounge-lh-muc-sfo.10/

    http://milepoint.com/forums/media/seattle-mileage-run.8/
     
    kellio and doc like this.
  3. Randy Petersen
    Original Member

    Randy Petersen Founder

    Messages:
    2,731
    Likes Received:
    15,136
    Status Points:
    10,520
    Thanks. Just testing a new content concept. Sorry that my feed is throwing anyone off. Got a week or so more of consideration to go or no go.
     
    kellio and Gargoyle like this.
  4. Gargoyle
    Original Member

    Gargoyle Milepoint Guide

    Messages:
    22,015
    Likes Received:
    96,543
    Status Points:
    20,020
    :p You do realize by now that you can't get away with trying anything around here without us spotting it. :p
     

Share This Page